Keller Williams Beach Cities - Coe Real Estate Group, Inc

4 Keys To Buying New Construction Homes | Coe Real Estate Group

New construction home purchases are near a record high with both homebuilding up and resale inventory staying low. However, the new construction home purchase process is often complicated, with having to factor in issues like changing timelines, builder contracts, etc. Here we run through 4 key factors to be aware of when purchasing new construction.

For info on current inventory, check out https://www.redfin.com/news/new-construction-q4-2023/. For additional info about us or to get in touch, visit https://coeregroup.kw.com.

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.